Publicitat
Publicitat

El club esportiu de l'Escala que fa quatre mesos que no té president

Hi ha un club esportiu de l'Escala que no té president des de fa quatre mesos. És el Club Tennis l'Escala. El passat mes de juny, Josep Lluís López dimitia per discrepàncies amb la junta directiva i des de llavors que el club no ha fet oficial el nom del nou màxim responsable. Encara en el Registre d'Entitats Esportives hi segueix constant l'antic president.

Avui divendres 8 d'octubre fa exactament quatre mesos que Josep Lluís López anunciava als mitjans de comunicació locals que dimitia com a president del Club Tennis l'Escala. De fet, López va comunicar a la junta directiva que deixava de ser la cara visible del club el passat 1 de juny. Des de llavors, el club està sense president. També van abandonar el vaixell dues persones més, Oscar Gomez i ja el gener de 2020, Javi Ruiz. Ara seguirien tres dels sis membres de la nova junta que va entrar el desembre de 2018. Continuarien David Aguilera, Maria Teresa Colomer i Briggitte Dutoya.

Doncs des del juny fins ara, el club no ha comunicat el nom de cap relleu, per tant des del juny fins ara hi ha un buit de poder. López el que buscava era deslligar-se del club i que l'entitat seguís amb un nou president que encara no ha arribat. El tercer president de la història no estava d'acord a contractar personal per les dificultats econòmiques que es van accentuar en el període de la pandèmia i per aquest motiu va decidir plegar. 

Legalment, López, a 6 d'octubre, encara constava com a president del club en Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya encara que hagués presentat la renuncia. Segons l’article 29 dels Estatuts del club estableix que, donada aquesta situació ha d’ocupar el càrrec de president el sots president, és a dir, David Aguilera. Ara bé, si aquesta persona no té la intenció de ser el màxim responsable del club, no se'l podria obligar i seguidament hauria de renunciar al càrrec tal com diu l'article 31.1 i la comissió gestora seria l'encarregada de convocar eleccions en el termini màxim de tres mesos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar