Publicitat
Publicitat

En periode de proves l'app ciutadana municipal

L'Ajuntament ja té en període de proves una app perquè la ciutadania pugui comunicar qualsevol incidència a la via pública. No hi ha data concreta per a la seva posada en marxa. L'objectiu és poder actuar amb més diligència davant qualsevol incidència o problema a la xarxa viària.

La regidora de promoció econòmica, turisme, comerç i comunicació, Marta Rodeja ha confirmat que l'equip de govern municipal està treballant per presentar una eina digital de participació ciutadana. Consisteix en una aplicació que es podrà descarregar a l'smartphone i amb la qual els veïns poden comunicar qualsevol problema que es trobin al carrer. A través d'aquesta aplicació, es pot enviar text, veu o imatge, que es derivarà directament a l'àrea que correspongui de l'Ajuntament. De moment, encara es troba en període de proves.

Ho explicava Marta Rodeja a l'entrevista setmanal de La Casa de la Vila, on va confirmar també el perquè del tancament d'una altra app, la que s'havia promogut des de l'àrea de turisme. Es va tancar, deia, perquè era molt poc utilitzada i el que oferia es pot trobar al web municipal.

En pocs dies, passat el pont del Pilar, l'Ajuntament farà el balanç oficial de la temporada turística d'enguany. Temporada encara marcada per certes restriccions vinculades amb la pandèmia, però molt satisfactòria a nivell general.

Una bona temporada on, a nivell d'iniciatives turístiques, des de l'Escala s'ha marcat el rumb de promoure les activitats d'actiu i natura.

Queden encara activitats de relleu abans d'acabar l'octubre. Aquest cap de setmana vinent, Jornades Europees del Patrimoni; la setmana vinent, arriba la tercera edició de La Vila del Llibre, suspesa per les restriccions encara vigents el mes de març passat; i la Marató d'Empúries, el diumenge 24 d'octubre.De cara al mes de desembre, Rodeja va confirmar com aquest any no hi haurà el Mercat de Nadal que es programava pel Pont de la Puríssima:

 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar