Publicitat
Publicitat

La biblioteca de l'Escala reprèn les activitats

La Biblioteca Víctor Català de l'Escala reactiva de forma progressiva les seves activitats com: els grups de lectura presencials, les conferències, els tallers Tic o les exposicions. A més també s'estrenaran noves propostes com La Xarxa de Coneixements.

La biblioteca municipal Víctor Català recupera aquest mes d'octubre totes les seves activitats, de fet la biblioteca no ha parat mai d'oferir els seus serveis, això sí, adaptant-se a les normatives covid i oferint la majoria de propostes de manera virtual. Després de conviure uns quants mesos amb aquesta modalitat, la biblioteca recupera les seves propostes de manera presencial. En són exemple els grups de lectura o les conferències. 

 

Una de les activitats més matineres serà aquest mateix divendres a les sis de la tarda amb el Biblionadons, una sessió de contes per a nens i nenes de 0 a 3 anys. També aquest més inicia un nou curs de formació en TIC sobre "Processador de textos" nivell bàsic. Els dies 13, 20 i 27 d'octubre de deu a una. I també ben aviat s'espera iniciar la proposta 'Una Xarxa de Coneixements' una activitat voluntària oberta a tothom per tal de compartir aficions i coneixements.

 

A més tots els usuaris que visitin la Biblioteca durant aquest més podran veure l'exposició de pintures 'Llegim les imatges' de l'artista local Boon. 

 

Totes les trobades presencials s'ajustaran a les directrius que defineix el PROCICAT. D'aquesta manera, es mantindrà la distància de seguretat entre les persones i es limitarà l'afluència de públic a les activitats. Per això serà imprescindible fer inscripció prèvia en aquelles propostes obertes a tothom, com ara les hores del conte, presentacions i tallers. Per reservar la plaça es pot fer presencialment a les instal·lacions o trucant al telèfon de la biblioteca 972 77 17 07.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar