Publicitat
Publicitat

17a Nit dels Compositors i Músics de Cobla de l'Escala

Una quarantena de músics participen en la 17a nit dels compositors i músics de cobla de l'Escala, una vetllada arran de mar dedicada al mestre Lluís Albert i també al sardanista Carles Pous. Una nit intergeneracional amb estudiants, músics actius i professionals retirats, tots ben units per interpretar un total de 12 sardanes.

L'Escala tanca un any més la temporada d'estiu amb la nit dels compositors i músics de cobla de l'Escala. Una nit especial i recuperant una mica el format habitual, això sí, amb aforament limitat, sense ballar i amb format concert amb 12 sardanes. En total van participar de la vetllada una quarantena de músics i on es va demostrar que hi ha pedrera, ja que dalt de l'escenari hi havia una evolució natural intergeneracional, és a dir, joves estudiants de músics i instruments de cobla, músics actius i també professionals de la sardana retirats.

 

Una nit que va servir per recordar al mestre Lluís Albert i també el sardanista i membre de l'agrupació Carles Pous.

 

L'agrupació ja treballa de cara a la pròxima temporada sardanista, una temporada amb incerteses com per exemple com seran les ballades o si es podrà fer o no l'Aplec del Sol Ixent.

De moment l'agrupació s'agafa aquest octubre de vacances, per acabar de perfilar la temporada sardanista 2021 - 2022.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar