Publicitat
Publicitat

Familiars i amics s'acomiaden d'Anna Casabella al pavelló

Familiars, amics i representants d'altres clubs han dit l'últim adéu a Anna Casabella aquest diumenge al matí al pavelló. L'acte, que ha estat organitzat per la família, ha estat molt emotiu. En l'acte companyes d'equip, de classe i de feina han verbalitzat els seus sentiments i anècdotes.

L’últim adéu a Anna Casabella ha estat aquest diumenge al matí. L’acte, que va ser organitzat per la família, va ser molt emotiu. Les seves cendres, la samarreta amb el mític dorsal 26, fotografies i flors ocupaven la part central de la pista. I només entrar al pavelló hi havia exposats dibuixos dels alumnes de la Peke, unes il·lustracions que van ser fetes el 13 de novembre, un dia després del traspàs de Casabella. 

Familiars, amics i representants d'altres clubs eren al temple, la casa de la Peke, perquè volien acomiadar-se de la jugadora de bàsquet que ens va deixar el 12 de novembre. A l'acte van parlar la capitana del sènior femení i amiga personal Carla Herrera; una amiga de classe, la Mariona; i una companya de feina, la mestra Nerea.

Les cendres ja reposen al Mar d’Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar