Publicitat
Publicitat

Inici obres d'ampliació del CAP de l'Escala

El CAP de l'Escala inicia la primera fase d'obres i reformes per ampliar les seves instal·lacions. Des de la setmana passada que s'han iniciat els primers treballs per desenvolupar el projecte. 

L'ampliació de les instal·lacions del CAP de l'Escala és una petició que la FSE havia formalitzat al CatSalut l'any 2016, per l'alt volum assistencial que assumeix el centre. El 2018 el projecte va fer un salt endavant gràcies a la cessió gratuïta de l'Ajuntament de l'Escala d'una finca de 622 metres quadrats. I aquest 2021 sembla que les obres d'ampliació i reforma del centre seran una realitat, ja que des de fa uns dies els tècnics estan treballant al terreny del costat del CAP fent el sondeig del terreny. 

 

Des de la direcció del cap es mostra satisfacció per aquest pas, que ha de conduir a la tan esperada ampliació del centre.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala ofereix assistència a nou municipis de les comarques de l'Alt i el Baix Empordà: l'Escala, Albons, l'Armentera, Bellcaire d'Empordà, Torroella de Fluvià, Sant Pere Pescador, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar