Publicitat
Publicitat

El cicle d' Arrel i amb Salero arriba al seu tram final amb el concert del grup Tornaveus.

Els Tornaveus han estat els encarregats de tancar aquest cap de setmana una nova edició del cicle Arrels i amb Salero. Es tracta d'un grup de polifonia tradicional catalana que amb la seva proposta van fer passar una molt bona estona al públic. S'espera clausurar el cicle d'aquí a uns dies amb el concert de la coral Cor País Meu

Aquest cap de setmana el grup coral Tornaveus pujava a l'escenari de l'Alfolí per oferir un concert amb un repertori amb molts estils diferents des d'una cançó de bressol a un tema de Setmana Santa passant per molts altres estils. Jaume Ayats, ja ho explicava uns minuts abans de pujar a l'escenari. 

 

La proposta va encantar al públic, que ho va demostrar amb llargs aplaudiments en finalitzar cada tema. La proposta de Tornaveus és marcada per un cantar natural, fresc on la veu és la protagonista i on l'estil Mediterrani es respira pels quatre costats.

Amb el concert dels Tornaveus, s'arriba al tram final del cicle d'Arrels i amb Salero. Un festival que va iniciar-se el juny amb dos concerts, va seguir el setembre amb Alidé Sans, aquest cap de setmana era el torn dels tornaveus i faltarà un últim concert el de la Coral Cor País Meu, ajornat per diversos motius i que es portarà a terme el 20 de novembre. Amb totes aquestes actuacions es cobreix un buit dins els festivals musicals, el cicle dóna valor a una música poc observada però amb una gran riquesa sonora.

 

El cicle posarà el seu punt final aquest pròxim mes de novembre amb l'actuació de la coral Cor País Meu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar