Publicitat
Publicitat

El Parc Eòlic Tramuntana fa una xerrada virtual oberta a tothom

Primera reunió oberta al territori dels promotors del Parc Eòlic Tramuntana. S'ha fet virtualment, malgrat la voluntat és poder fer aquestes reunions presencialment. Amb tot, els promotors asseguren que no han rebut resposta dels ajuntaments. 

Els promotors del Parc Eòlic Tramuntana han organitzat una primera reunió oberta a tothom per exposar al territori el projecte que preveu instal·lar aerogeneradors a 24km de la costa altempordanesa. La voluntat dels promotors és fer aquestes trobades de forma presencial, però asseguren, no han rebut resposta dels ajuntaments implicats per poder fer-ho.

L'objectiu d'aquestes trobades virtuals és obrir un debat amb els agents implicats del territori pèr exposar dubtes i preocupacions.

Els promotors asseguren que l'objectiu és posar sobre la taula diferents visions de com lluitar contra el canvi climatic. 

Previst d’acabar el 2026, el projecte preveu un parc flotant que generaria energia a partir del vent que hi bufa, la tramuntana. Segons el parc, les trenta-cinc torres podrien proveir el 45% de l’energia que necessiten els municipis de la demarcació de Girona, i seria energia renovable.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar