Publicitat
Publicitat

Èxit de participació a la 3a edició del Festival de Senderisme

L'Escala acull una de les rutes del 3r Festival de Senderisme Alt Empordà Sea Walking amb èxit de participació. Es va recorrer la costa per mar fins a l'Estartit, i es va tornar caminant tot visitant els búnquers. 

L'Alt Empordà Sea Walking, és una iniciativa que aglutina esport, cultura i paisatge i que enguany, s'ha tornat a emmarcar en els Festivals de Senderisme dels Pirineus. La proposta s'articula entorn de la xarxa de camins d'Itinerànnia i en paisatges suggerents altempordanesos, a través del guiatge professional per part de persones expertes en senderisme i bones coneixedores dels medis naturals i culturals de la comarca. 

La ruta que es va fer a l'Escala, combina una ruta per mar i una des de terra. I es que el punt de sortida era el Port de la Clota, on s'agafava un dels barcos dels creurs Marenostrum per vorejar la costa del Parc Natural del Montrgí i arribar fins l'Estartit, on es comença la ruta a peu. Una caminada dins el Montgrí fins arribar al port de L'Escala, on es va obsequiar als participants amb un pot d'anxoves.L'Anna, la guia, explicava la ruta just abans de començar.

Durant la ruta, es descobreix el patrimoni natural com són Les Planasses, Montgó, el Montgri, les illes Medes i el Baix Ter, així com els penya-segats del Parc Natural del Montgrí. Aquesta edició ha tingut molt èxit i no tothom ha pogut accedir a una plaça. 

Com en les edicions anteriors, aquesta programació ha estat el resultat de la col·laboració entre el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, la Xarxa de Camins Itinerànnia i l'Associació Empordà Turisme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar