Publicitat
Publicitat

Més de 140 regatistes a la Regata Mar d'Empúries

L'onzena edició de la Regata Mar d'Empúries ha comptat amb més de 140 regatistes de tot el país. Durant el cap de setmana, els participants han pogut realitzar fins a cinc proves. Dani Garcia, del Club Nàutic El Masnou, del grup 1 i Fede Blanco, del Club Nàutic El Balís, del grup 2 han estat els guanyadors.

Més de 140 regatistes d’arreu de Catalunya han competit a l’onzena edició de la regata Mar d’Empúries de la Classe Optimist. La vela infantil estrenava el Circuit Català d’Optimist. Amb un total de cinc proves disputades, la victòria ha estat per Daniel Garcia del Club Nàutic El Masnou, entre la flota del grup 1, i Fede Blanco del Club Nàutic El Balís, entre la del grup 2. Al grup 1 hi havia 73 regatistes i 69 al grup 2.

Els respectius guanyadors recollien els guardons a la plaça de la seu social del club. L’entrega de trofeus van comptar amb les assistències de Frederic Sampol, vicepresident del club; Albert Garcia, president de l’Associació Catalana d’Optimist; Josep Maria Isern, vicepresident de la Federació Catalana de Vela i Marta Rodeja, regidora de l’Ajuntament de l’Escala.

També al Mar d’Empúries s’ha disputat la Hobi Multieuropeans Championship. Eren dos campionats en un. Començava el dia 15 i ha acabat aquest diumenge 26 de setembre. Ha estat, de fet, la primera vegada, des que va esclafir la pandèmia, que es va un campionat d’aquestes característiques amb esportistes de tot Europa. 

Amb 40 embarcacions amb 80 regatistes de 10 països diferents, la flota més nombrosa ha estat l'espanyola, amb un total d'11 tripulacions, seguida d'Itàlia, Alemanya, França, Àustria, Bèlgica i Gran Bretanya, Països Baixos i Polònia i Grècia. La parella italiana formada per Stefan Griesmeyer i Caterina Degli es proclamen campions d'Europa de Hobie 16 a Sant Pere Pescador. El centre neuràlgic ha estat la platja Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador. La Hobie Championship de vela tornarà amb el mundial el maig de 2022.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar