Publicitat
Publicitat

El sènior femení debuta amb victòria (63-48)

Primera victòria de la temporada del sènior femení del Club Bàsquet l'Escala. Les de Susi Martí i Pau Esponellà van patir al tercer quart quan el Vilablareix va posar-se per davant per primera vegada. Però l'experiència de Júlia Espinosa, Neus Bermejo i Laida Martínez va ser clau per capgirar el marcador.

Bon debut del sènior femení del Club Bàsquet l’Escala a la nova categoria, la Segona Catalana. El primer rival ha estat el Vilablareix. Les de Susi Martí i Pau Esponellà s’han imposat per 63 a 48. L’enfrontament sempre el va dominar l’equip local fins que en el tercer quart, les visitants van posar-se per davant per primera vegada. El Vilablareix va posar-se cinc punt amunt amb el 32 a 37.

Justament va ser el moment en què les locals van estar cinc minuts sense anotar i això ho va saber aprofitar l’equip rival... (tall 5 Pau Esponellà) El resultat dels quarts: 16 a 13, 28 a 22, 39 a 38 i 63 a 48.

Les tres màximes anotadores van ser Julia Espinosa (17), Neus Bermejo (14) i Laida Martínez amb 12. De fet, són els tres fitxatges d'aquest estiu que han de donar un plus a l’equip.

Al final del partit, el club va penjar el dorsal 26 d'Anna Casabella just al costat del marcador. Un acte molt emotiu.