Publicitat
Publicitat

Stay Homas i Natalia Lacunza tanquen a l'Escala el Festival Ítaca, aquest cap de setmana

El Festival Ítaca clausura aquest cap de setmana l'edició 2021, ho fa a l'Escala amb els concerts de Natalia Lacunza el divendres i els Stay Homas dissabte. Ambdues actuacions se celebraran a l'espai de barraques, al pàrquing Francesc Macià, i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala.

El Festival Ítaca, Cultura i Acció tancarà aquesta setmana la seva novena edició a l'Escala amb els concerts de Natalia Lacunza el divendres a la nit i els Stay Homas el dissabte. Dues actuacions programades a l'aparcament Francesc Macià, amb cadires assignades per ordre de compra i amb servei de bar. 

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts el divendres 24 de setembre amb l'únic concert que realitza aquest estiu a les comarques gironines. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo. Al llarg dels dos últims anys, la seva música s'ha envoltat de diversos estils però sense oblidar una marcada vocació pop.

 

ÍTACA tancarà la programació d'enguany, el 25 de setembre, amb el concert dels Stay Homas. El festival ha decidit tornar a programar la banda aquest any, després que molts espectadors de l'ÍTACA ho hagin sol·licitat en quedar-se sense entrades pels dos concerts programats a Calella de Palafrugell. És, de moment, el darrer concert anunciat d'aquest estiu a les comarques gironines del Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, van arribar a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials durant la pandèmia.

 

El festival ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides pel concert de dissabte, els Stay Homas que han aconseguit un sold out a totes les actuacions programades dins el festival. Els interessats en assistir al concert de Natalia Lacunza poden adquirir les seves entrades al web www.itacacultura.cat. Les persones amb mobilitat reduïda han d'enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència. El festival s'ha celebrat de maig a setembre, amb una gran quantitat de concerts i espectacles per a tota la família repartits per l'Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar