Publicitat
Publicitat

Canal 10 Empordà, nominada a millor mitjà local de Catalunya

Canal 10 Empordà entre els tres finalistes a "Millor mitjà" als Premis de la Comunicació Local 2021. Les altres finalistes són Canal Reus TV i Canal Blau. El guanyador s'anunciarà el dimecres 29 de setembre, en una gala que es podrà seguir en directe a partir de les onze de la nit per Canal 10.

Canal 10 Empordà és finalista als Premis de Comunicació Local a la categoria de 'Millor Mitjà' que s'han de lliurar dimecres vinent, 29 de setembre, en una gala a Granollers. La Xarxa Audiovisual Local va recuperar el 2020 els Premis que no se celebraven des del 2013. Els guardons tenen com a objectiu remarcar la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen s'hi han presentat un total de 104 projectes. Entre els quals, Canal 10 Empordà. El seu director, Miquel Pagès, considera que la nominació ja és un reconeixament molt important a la feina feta. 

A cavall entre un dels anys més complicats, les televisions locals han hagut de multiplicar esforços per realitzar la programació. Des de casa durant el confinament més dur i després adaptant-se amb més directes per tal de poder fer arribar els actes més multitudinaris dels municipis a tots els ciutadans que per motius de limitació d'aforaments no podien assistir-hi. És el cas de Canal 10 Empordà en actes com la Cavalcada de Reis o la Festa Major. Un esforç que s'ha vist premiat amb aquesta nominació. 

El secretari dels Premis de Comunicació Local, Josep Maria Martí, director de l'Observatori de la Ràdio a Catalunya va donar a conèixer els nominats. A la categoria de millor mitjà, per exemple, es premia les emissores de televisió, ràdio i digitals d'emissió continuada, tant pel conjunt de la seva programació regular, com per activitats puntuals, o per la seva trajectòria com a mitjà de comunicació. També es premiaran els millors continguts audiovisuals, d'àudio o multimèdia. 

La gala d'entrega dels guardons serà dimecres 29 de setembre i serà dirigida per la companya de Ràdio l'Escala i presentadora del Nex Vespre, Lali Giner. Es podrà veure a les 7 de la tarda a través de la plataforma XALA! i a les 11 de la nit a través de Canal 10 Empordà. 

http://premiscomunicaciolocal.cat/finalistes/

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar