Publicitat
Publicitat

Recaptació modesta a la parada de l'Associació contra el càncer

La Junta local de l'Associació contra el càncer valora positivament la recaptació obtinguda amb la parada instal·lada a La Platja dissabte passat coincidint amb la Festa de la Sal, tot i la modèstia dels resultats. Tornaran a treure la parada el 3 d'octubre, dia de la Festa de l'Anxova.

Feia pràcticament nou mesos que l'associació contra el càncer no feia cap activitat de carrer per recaptar fons per a l'entitat. I aquest dissabte, aprofitant la celebració de la Festa de la Sal, tot i el programa limitat que es va poder dur a terme, es va considerar oportú treure la parada al carrer. Va ser una jornada positiva, tot i que els resultats van ser modestos.

Diumenge vinent no l'altre arriba la Festa de l'Anxova. Diada que l'associació contra el càncer tornarà a aprofitar per sortir al carrer.

L'associació està satisfeta de la conscienciació de la gent, si bé reconeix que en una situació normal, sense pandèmia, els resultats haurien estat millors.

Les últimes activitats organitzades des de la junta local de Catalunya Contra el Càncer van ser la venda de participacions de loteria de Nadal i la cursa virtual que es va fer el mes de gener.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar