Publicitat
Publicitat

El segon equip debuta amb derrota (0-3)

El segon equip del FC l'Escala s'estrena amb derrota a casa contra l'AE Roses B per 0 a 3. Els de Dani Sevillano van encaixar els dos primers gols en els primers nou minuts de partit i a partir de llavors van començar a intentar-ho però no les ocasions no es van traduir en encert.

Primer entrebanc del segon equip del FC l’Escala a casa contra l’AE Roses B. El resultat 0 a 3. En els primers 9 minuts, els rosincs ja havien fet dos gols. Els escalencs els va costar arrencar. En el minut 3, diana d’Alex Pujol i al 9 gol de Nelson Hinojosa, de penal.

A partir d’aquí, els de Dani Sevillano van anar millorant i van disposar d’oportunitats per fer el primer gol oficial del curs, però no va arribar ni a la primera ni a la segona part. A la segona part, Sevi va optar per canviar el sistema de joc per buscar l’1 a 2, però el canvi de tàctica no es va traduir en èxit. I en el darrer minut, l’AE Roses va fer el definitiu 0 a 3 amb un gol de Sohaib Naciri des de fora de l’àrea.

L’Escala va fer jugar als dos porters. Mimoun El Bay va jugar els primers quaranta-cinc minuts i Yati Baldeh els quaranta-cinc restants. Per cert, va jugar Salam i no el davanter Robert Fernández.

La pròxima jornada, els de Sevi visiten el camp del Selvatans que aquest cap de setmana ha sortit escaldat del camp de l’Esplais al perdre 7 a 1.