Publicitat
Publicitat

Primer torneig Anna Casabella a Plaça Catalunya

S'ha celebrat la primera edició del Torneig Anna Casabella a la Plaça Catalunya. Era un acte que inicialment va organitzar la Peke i la Merylou per a Susi Martí, però a causa de la pèrdua de la jugadora ara són elles, Merylou i Susi Martí, que han unit esforços per organitzar aquest acte en memòria de Casabella.

Anna Casabella i Merylou van crear un torneig a Susi Martí, però arran del traspàs de la Peke ara són elles les que li han dedicat aquest esdeveniment que va tenir com a escenari Plaça Catalunya. L’acte va celebrar-se ahir diumenge a la tarda, a partir de les 7. Familiars, amics i amants del bàsquet van apropar-se per seguir recordant a una de les jugadores més estimades del Club Bàsquet l’Escala. Totes les jugadores lluïen el dorsal 26 a l’esquena, el dorsal de Casabella, un dorsal que el club ha penjat. Unes samarretes eren blaves i les altres grogues. 

Els actes per seguir recordant a la Peke segueixen. Aquest dissabte, 25 de setembre, abans del partit contra el Vilablareix es penjarà la samarreta d’Anna Casabella al pavelló. El debut a la Segona Catalana està programat a dos quarts de sis. I també hi hauria un acte, però que encara s’ha de confirmar, pel diumenge 3 d’octubre al pavelló que consistirà en fer un comiat públic amb tota la família del bàsquet.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar