Publicitat
Publicitat

Primer europeu de vela lleugera al Mar d'Empúries des que va arribar la pandèmia

El Mar d'Empúries torna a ser escenari d'un europeu de vela lleugera des que va esclafir la pandèmia. Un total de 150 regatistes de catorze països diferents tenen una cita al Hobie Multieuropeans Championchip. Aquests campionats ajuden a desestacionalitzar la temporada turística.

150 regatistes de 14 països diferents ompliran de color amb les 90 embarcacions esglaonadament el Mar d'Empúries del 15 al 26 de setembre en el marc del Hobie Multieuropeans Championship 2021. Per primera vegada des de la pandèmia que es fa un campionat d'aquestes característiques a la Costa Brava amb esportistes de tot Europa. 

En realitat, són dos campionats en un. Del 15 al 19 té un caràcter més amateur, que serien les classes Hobie 14 (categoria individual amb un vaixell amb una vela), Dragoon (categoria infantil) i Hobie 16 masters (amics i parelles) mentre que del 20 al 25 serà el torn del Hobie 16 l'Open, aquest és el campionat de més prestigi. Els camps de regata estan ubicats davant la Platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador.

El Campionat l'organitzen conjuntament el Club de Vela La Ballena Alegre, el Club Nàutic L'Escala i la Reial Federació Espanyola de Vela, en Col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i l'European Hobie Cat Association. Aquest tipus de campionats, al disputar-se en aquestes dates, ajuden a la desestacionalització turística i això és molt important per a la destinació. 

Trias també ha informat de tres grans notícies. El Mar d'Empúries serà escenari també del Campionat del món de Hobie Cat, del mundial de windsurfers i també del mundial d'Optimist.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar