Publicitat
Publicitat

Tornen els Tallers de Memòria

Tornen els tallers de memòria que enguany recuperen la presencialitat. Dilluns vinent es podran fer les inscripcions a la Sala Polivalent, mentre que del 21 al 24 es podran fer a Can Maset. L'èxit de participació fa que l'Ajuntament i el Consell Comarcal apostin un any més per aquests tallers. 

Aquesta tardor tornen els tallers de memòria per a la gent gran. La Covid-19 va obligar a suspendre l'edició presencial de l'any passat, però es va mantenir el contacte amb els participants a través de WhatsApp per tal de fer alguns exercicis virtuals. Una alternativa que malgrat tot, va tenir molt èxit.

Ho explicava la regidora d'Atenció a les Persones, Ramona Viella. 

Dilluns vinent, 20 de setembre, s'obre el període d'inscripció. Cal remarcar, que el primer dia les inscripcions es faran a la Sala Polivalent, al costat del pavelló d'esports. Els dies següents, ja que l'afluència de gent és més reduïda, es farà a Can Maset. L'horari serà en els dos llocs, de 9 del matí a 1 del migdia.

En total es faran 5 grups. Tres d'ells tindran lloc a Can Maset, i els dos altres a la Sala Polivalent. 

L'inici dels tallers serà el pròxim 4 d'octubre i s'allargarà fins al 17 de gener. Enguany, com a novetat, canvia l'horari d'inici, que serà a 2/4 de 4. 

Els tallers de memòria compten amb el suport del Dipsalut, del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i del casal del Jubilat Jardí del Pedró.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar