Publicitat
Publicitat

La mala cobertura de telefonia mòbil, encara

El govern municipal es compromet a pressionar les companyies de telefonia mòbil per millorar la cobertura. Aquest estiu, tot i els dispositius de reforç, el problema s’ha agreujat especialment en zones com el nucli antic. Va ser un dels temes reclamats per l’oposició als precs i preguntes del ple de dilluns 

Els mesos d'estiu, quan més demanda hi ha deconnexió de telefonia mòbil, s'instal·la una antena de suport a la zona del cementiri municipal. Però ni així ses oluciona el mal servei que es dóna al nucli antic. L'alcalde, Víctor Puga, ha reconegut, en l'últim ple que s'ha d'abordar aquest problema.

El tema no és nou i va ser en l'apartat de precs i preguntes del ple de dilluns que la portaveu d'ERC, a l'oposició, el va treure.

Van ser un apartat, el de precs i preguntes, especialment prolífic pel que fa a temes suscitats des de l'oposició. Des d'ERC, per exemple, es va exposar també problemes d'àmbit urbanístic, amb queixes pel que fa a basses que es reprodueixen a l'avinguda Riells cada cop que plou amb intensitat o a la zona urbana més pròxima a l'escola l'Esculapi i el camp de futbol.Des de Junts per l'Escala, el seu regidor Vishal Shahani exposava les queixes rebudes per la velocitat excessiva de cotxes i motos en punts concrets de la xarxa viària de l'Escala.

Qüestió que s'ha corregit bastant els últims anys, segons el regidor de serveis, Robert Figueras.

La Festa Major també va suscitar debat. Des de Gent de l'Escala, es va demanar solucions per als veïns que tenen dificultats amb l'aplicació informàtica per a reservar entrades i va preguntar també sobre aquells espectacles en què s'exhaureixen les entrades i després queden cadires lliures.

Aquí, va respondre el regidor de cultura, Rafel López, d'una banda sobre els aforaments i de l'altra, apel·lant a la consciència de la gent sobre les cadires buides.

L'oposició va demanar explicacions també sobre el nou contracte de neteja viària i el calendari d'aplicació d'aquest. Ho demanava el regidor Albert Pons, d'EnComú l'Escala.

La gravació íntegra del ple es pot escoltar al web radiolescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar