Publicitat
Publicitat

Formació en primera acollida per a immigrants

En marxa un nou curs de formació per a persones estrangeres que es volen quedar a viure a l'Escala. Reben coneixements de català i nocions del món laboral, de les institucions catalanes o de les tradicions.

Fins al proper 20 d'octubre a l'Escala es celebra un curs de formació en Primera Acollida que va a càrrec de l'empresa Gentis.Hi participen una quinzena de persones estrangeres, majoritàriament marroquins i sub-saharians, que volen adquirir els coneixements necessaris per integrar-se a la societat catalana.No són només classes de català bàsic, s'imparteixen coneixements en molts àmbits i dividits en tres mòduls, un de llenguia catalana, un segon de coneixements laborals i un tercer per conèixer com és la societat on es volen integrar.

Els participants al curs han d'assistir com a mínim al 75 per cent de les 120 hores de formació.D'aquesta manera reben un certificat que els facilitat tenir papers o un precontracte laboral.

Els cursos tenen el suport de l'Ajuntament de l'Escala i el Consell Comarcal, impulsats pel departament de Treballs, Afers Socials i família de la generalitat , i el Fons Social de la Unió Europea.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar