Publicitat
Publicitat

Torna l'Agenda Llatinoamericana 2022

Torna l'edició 2022 de l'Agenda Llatinoamericana Mundial. Com cada any, el seu objectiu és conscienciar i buscar actuacions alternatives al servei de les grans causes sota el lema 'Organització popular, esperança i acció transformadora'.

L'Agenda Llatinoamericana Mundial, impulsada per Pere Casaldàliga i José Maria Vigil, el 1992, va néixer per estimular una consciència i una actuació alternatives al servei de les grans causes del planeta, com són el canvi climàtic, les societats capitalistes o al consumisme  que porten al límit als més vulnerables i a tothom en general. L'agenda reflexiona i actualitza tots aquests temes a través de moltes veus diferents. Ho explicava la regidora de cultura a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i col·laboradora de la difusió de l'Agenda, Roser Font. 

Enguany l'agenda compleix 31 anys on s'ha treballat per una societat més lliure i equilibrada. L'Agenda recull la filosofia llatinoamericana des dels anys 70 fins a l'actualitat. 

Properament es farà la presentació oficial de l'Agenda a la llibreria Vitel·la. S'aprofondeix molt més en l'agenda llatinoamericana de 2022 al programa Parlem.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar