Publicitat
Publicitat

Èxode esportiu dels germans Minic

Aquest any, els germans Minic, per diferents motius, són entrenadors d'equips de pobles veïns. Botxi Minic és el nou tècnic del Viladamat després de penjar les botes mentre que Goran ha deixat el Club Bàsquet l'Escala per fitxar pel Vilafant de Segona. Els dos esperen tenir un bon any.

Els germans Botxi i Goran Minic estant entrenant fora de l'Escala. Botxi al Viladamat del grup 17 de la Tercera Catalana de futbol i Goran al sènior femení del Vilafant, equip de Segona Catalana de bàsquet.

Botxi Minic s'ha convertit en el substitut de Xavi Carmona que ha deixat el club per centrar-se en l'acadèmia de tecnificació de futbol que ha creat amb Sebas Gallés. Carmona creu que ha deixat el Viladamat amb bones mans. 

En el grup 17 de la Tercera Catalana també hi competirà el Bellcaire, nou equip de Pitu Batlle. L'exentrenador de Botxi a l'Escala, Palamós i Banyoles considera que Botxi s'ha precipitat penjant les botes tan aviat. El 16 de gener: Pitu Batlle contra Botxi a Bellcaire.

Pel que fa a Goran Minic doncs ha deixat de ser l'entrenador del sènior masculí del CB l'Escala i ha fitxat pel Vilafant femení de Segona, un equip que competirà a la mateixa lliga que l'Escala. Els dos germans doncs han marxat del municipi per entrenar fora.

Per cert, el 26 de març, dia en què Goran faci anys s'enfrontarà a l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar