Publicitat
Publicitat

El ple aprova el protocol d'absentisme escolar

El ple aprova un protocol d'actuació per a l'atenció i erradicació de l'absentisme escolar al municipi. Va ser un dels punts destacats d'una sessió plàcida on tots els punts de contingut es van aprovar per unanimitat.

Coincidint amb el dia de l'inici del curs escolar 2021-2022, el ple de l'ajuntament va aprovar ahir per unanimitat el nou protocol per a l'erradicació de l'absentisme escolar. Un document consensuat entre totes les parts implicades, amb voluntat que tots els centres tinguin les eines més adequades per poder actuar correctament en casos d'absentisme reiterat de les aules.

El protocol va ser aprovat per unanimitat. Els regidors de Gent de l'Escala i d'En Comú l'Escala, es van fer agraiments públics per l'elaboració del protocol.

Va ser un ple especialment plàcid, on no va caldre arribar a votar cap dels punts de contingut. Tots van ser aprovats per unanimitat. En l'àmbit urbanístic, una proposta de rectificació de documents de l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General en el que fa a la tramitació de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP).

En l'àmbit de serveis, es va acordar el conveni entre ajuntament i departament d'Interior de la Generalitat per a la instal·lació d'una base i un ampliador de cobertura de la xarxa Rescat.

També s'acordà un canvi de nom del passatge Alsina, que passa a dir-se passatge Lluís Alsina i Pujol, per evitar confusió.

Punt que va suscitar la intervenció d'ERC per demanar que s'encarregui un estudi exhaustiu per corregir altres noms ambigus o espais sense nom.

Finalment, també s'aprovà l'acta de les operacions de delimitació dels termes entre Viladamat i l'Escala.

La sessió d'ahir va tenir una durada d'una hora. Els punts de contingut van ser debatuts i aprovats en no més d'un quart d'hora. la resta del temps correspon als precs i preguntes, apartat del qual en farem un repàs a l'informatiu de demà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar