Publicitat
Publicitat

Alidé Sans al Cicle d'Arrel i amb Salero

La pluja obliga a traslladar 'in extremis' el concert d'Alidé Sans a l'interior de l'Alfolí de la Sal. La cantautora aranesa va oferir un concert en acústic al qual hi va assitir una cinquantena de persones. És el tercer concert del Cicle de Cançó d'Arrel i amb Salero.

El Cicle de Cançó d'Arrel i amb Salero es va reprendre, un cop passat l'estiu, amb el concert d'Alidé Sans a l'Alfolí de la Sal. La pluja va fer acte de presència just a l'inici de l'actuació, fet que va obligar a traslladar ràpidament el concert a la sala interior de l'Alfolí. Un hàndicap al qual la cantautora aranesa es va adaptar amb facilitat i que va propiciar un clima molt íntim entre el públic i la cantant.

Durant el recital, Alidé Sans, va oferir peces del seu repertori íntegrament en aranès. Cançons incloses ens els seus dos àlbums; "Eth paradís ei en tu" i 'Henerècla'. Aquest últim ha estat tota una revelació musical de ritmes mestissos i influències de músiques del món amb lletres reivindicatives i compromeses amb la justícia social i la llibertat, així com en contra de la violència de gènere. En concert la cantant llueix una veu i personalitat que despunten lliures. 

L'energia d'Alidé Sans va captivar el públic des del primer moment i fins es va cantar conjuntament l'himne de la Vall d'Aran, Muntanyes Araneses. La cantant es va mostrar molt agraïda pel tracte rebut i va valorar molt positivament que l'Escala aposti per aquest tipus de cicles musicals. 

El pròxim concert del cicle serà el 2 d'octubre amb l'actuació del grup de polifonia tradicional Tornaveu, a l'Alfolí de la Sal. 

Recordem que, com ja és habitual, cal fer reserva prèvia a través de l'aplicatiu: inscripcions.lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar