Publicitat
Publicitat

1300 joves comencen el curs a Primària i Secundària a l'Escala

Aquets matí ha començat un nou curs escolar a l'Escala. A primària i secundària han tornat a classe més de 1300 alumnes. Els centres continuen adaptats a la pandèmia. les principals novetats es troben a l'adequació d'espais.

Més de 1300 alumnes de Primària i Secundària han començat un nou curs a l'Escala, entre l'institut El Pedró i les Escoles empúries i Esculapi.Els més matiners han estat els alumnes de l'Institut, enguany amb més incorporacions que mai, ja que fins a 125 joves són nous al centre, cosa que ha forçat a posar en marxa fins a 5 aules de primer d'ESO.També han crescut els batxillerats per alumnes que no han optat a cicles o s'han decidit a última hora.En total l'institut ha iniciat el curs amb 564 alumnes.Pel que fa al professorat, en nombre és pràcticament el mateix.S'ha incorporat un especialista que fomenta la inclusivitat.

Hi ha canvis importants als espais, sobretot als patis, als que es vol donar més dinamisme.

A l'Escola Empúries el curs comença amb 525 alumnes, però diverses famílies ja han demanat plaça per incorporar els seus fills a partir de l'octubre.

L'entrada al centre ha estat complicada i s'han format aglomeracions tot i que s'havia enviat una comunicació als pares demanant una entrada ordenada.Pel que fa al nombre de mestres s'ha reduït.

Fins ara a les classes es barrejaven alumnes a P4, 2on i 4art. Amb el canvi de ratios la barreja es generalitza.

Els espais de l'escola s'han millorat i també s'han de fer obres properament. En queden afectats el pati o la instal·lació de calefacció.

Pel que fa a la normativa COVID s'avisa a les famílies que cal complir-la, a les aules i als patis.

Pel que fa a l'Escola Esculapi ha començat el curs amb 216 alumnes, els mateixos que l'any passat, i 25 mestres, 7 menys que els curs anterior.El nou curs a l'esculapi comença amb moltes novetats, spobretot als espais exteriors.També s'explica que es faran sortides i colònies

Igualment l'escola permetrà que els pares podran assistir, seguint la normativa, als actes que s'organitzin.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar