Publicitat
Publicitat

Rémy Landier i Anne Etienne guanyen la I L'Escala International Weta Regatta - CN L'Escala

L'Escala ha acollit la primera edició de la International Weta Regatta, una competició de trimarans que ha estat coorganitzada pel Club Nàutic l'Escala i RS Veleros. L'esdeveniment ha reunit un total de dotze trimarans i divuit particpants. El punt neuràlgic ha estat la platja de Riells.

La tripulació de nacionalitat francesa formada per Remy Landier i Anne Etienne del CNEV ha estat la guanyadora absoluta i de la categoria A Dos de la primera edició de L'Escala International Weta Regatta que s'ha fet al municipi. En total hi han participat 12 trimarans i 18 participants. Han estat tres dies de competició, el més dur va ser divendres. L'esdeveniment ha estat coorganitzada pel Club Nàutic l'Escala i RS Veleros, empresa importadora i distribuïdora en exclusiva dels trimarans Weta per tota Espanya amb seu central a l'Escala.

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, aconseguia dominar gran part de les nou proves disputades en temps real. L'aplicació dels temps compensats, però, acabava atorgant la victòria a Landier i Etienne, que sumaven tan sols 13,5 punts i quatre primers parcials. Verdaguer es situava, així, a la segona plaça del podi general i s'adjudicava el primer premi a la categoria individual de la regata, que completaven Benoit Evrard del CVML i Philippe Genestier del CNV Aix Les Bains des de la tercera i quarta plaça de la general.

El segon lloc entre les tripulacions dobles era per Marc i i Joan Reverter, pare i fill, del Club Nàutic l'Escala; i el tercer, per a Didier i Nadine Revillet. Els tàndems Reverter i Revillet es situaven cinquens i sisens de la flota.

La cerimònia d'entrega de trofeus es va fer a la platja de Riells i cadascun dels participants va tenir com a obsequi dues ampolles de vi de bodegues Perelada i un pot d'anxoves en record de la terra que ha acollit la I L'Escala International Weta Regatta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar