Publicitat
Publicitat

Pilarín Bayés il·lustra la Festa de la Sal de 2021

Arriba una nova edició de la Festa de la Sal encara marcada per la pandèmia, sense les activitats més multitudinàries per amb presentacions de llibres, concerts o tallers. Pilarín Bayés és l'autora del cartell d'una edició que homenatja el fotògraf Miquel Bataller i el seu fill.

El cap de setmana del 17, 18 i 19 de setembre es celebra la 24ena edició de la Festa de la Sal, que enguany homenatja el fotògraf Miquel Bataller i el seu fill Xavier.Serà una festa adaptada a la pandèmia, sense la demostració d'oficis mariners i sense tavernes, els actes que acumulaven més públic.Entre les activitats s'han programat visites guiades a la barca de mitjana Rafael i a la casa de pescadors a Can Cinto Xuà.Es faran tallers d'oficis artesanals i es presentaran tres llibres.L'il·lustradora  Pilarín Bayés és l'autora del cartell de la festa i presentarà 'La petita història de la Festa de la Sal'.

La 24ena edició servirà també per presentar el primer dels números d'una col·lecció dedicada als oficis de la mar, que anirà seguida d'una actuació de Josep Tero.

Durant la festa també es presentarà un nou espai visitable, una de les barraques de pescadors de La Creu, que s'ha museïtzat.

Durant l'homenatge a Miquel Bataller i el seu fill es presentarà un altre llibre, en aquest cas ' Notes per a un manual de la pesca a l'Empordà', obra de Francesc de Villanueva, que anirà seguit d'un concert de Samuel Arderiu.No faltaran els concerts de gran format, amb Oreig de Mar, el Cor Indika, La Vella Lola i tres de ronda, ni els balls ancestrals, amb el Grup de Danses La farandola.

Justament es presentarà un vídeo editat per Canal 10 Empordà que recorda els últims 20 anys d'història de l'esbart.Com a la resta d'activitats que es celebren durant la pandèmia, per tots els actes cal inscripció prèvia a inscripcions.lescala.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar