Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala debutarà a la pista del Borges

El CTT CER l'Escala començarà el grup 2 de la Superdivisió Masculina el pròxim 15 d'octubre amb el derbi català contra el Borges Vall. La primera volta acabarà abans del Nadal i la segona culminarà al febrer. Una vegada finalizades les deu jornades serà el torn dels play-off i les promocions de descens.

La Superdivisió Masculina donarà el tret de sortida el tercer cap de setmana d'octubre i finalitzarà el darrer cap de setmana d'abril. Pel que fa al CTT CER l'Escala iniciarà la lliga divendres 15 a la pista de l'altre equip català de la competició, el Borges Vall. El duel està programat a les sis de la tarda. El primer partit a casa serà el dissabte 13 de novembre contra l'ascendit Móstoles a les cinc de la tarda. 

La primera volta, que constarà de cinc jornades, acabarà  el 18 de desembre a casa contra l'Arteal i la segona començarà el 8 de gener a casa contra el Borges i culminarà l'11 de febrer a la pista de l'Arteal. I una vegada acabades les deu jornades s'iniciaran els play-off per buscar el millor equip dels dotze que hi ha i es disputaran també les promocions de descens per veure quins seran els dos equips que perdran la categoria. 

Enguany, els dos últims de cada grup s'enfrontaran entre ells i els dos equips que guanyin seguiran a la màxima categoria i els que perdin descendiran a la Divisió d'Honor. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar