Publicitat
Publicitat

Els grabats i dibuixos de Javier Zamora s'exposen al Gavià

L'Espai del Gavià acull fins el proper 12 de setembre grabats i  dibuixos de  Javier Zamora. Sota el títol "Frontal" l'artista repassa els darrers 4 anys de la seva obra.

Les pintures de Karlos Mayet han donat pas als dibuixos i grabats de Javier Zamora que es poden veure aquests dies i fins el proper 12 de setembre a la casa del Gavià en una nova exposició del cicle en suport als artistes locals promogut des de l'Ajuntament de l'Escala. Són en total 15 obres que repassen els darrers 4 anys de l'artista que busca a través de la mostra complir dos objectius

Grabats i dibuixos realistes es combinen amb altres de més metafòrics. Una retrospectiva dels darrers 4 anys de trajectòria que van començar al Salvador i que han dut a Zamora i la seva familia a l'Escala en un moment tant especial com és el de la pandèmia.

L'exposició també mostra algunes proves d'impressió en la tècnica de la punta seca. El relleu de Za mora l'agafarà a partir de dilluns vinent el pintor Josep Faig Sureda amb la mostra els pescadors i el mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar