Publicitat
Publicitat

Alidé Sans al IV Cicle d'Arrel i amb Salero

Arrenca la segona part del IV Cicle de Cançó Popular de l'Escala. La cantant aranesa Alidé Sans serà la protagonista d'aquesta continuació del Cicle d'Arrel i amb Salero 2021.

L'Alfolí de la Sal acollirà aquest divendres, 10 de setembre, a les 7 de la tarda el concert d'Alidé Sans. Aquesta és la tercera actuació del Vl Cicle de Cançó Popular d'Arrel i amb Salero de l'Escala. La cantautora, provinent de la Vall d'Aran, composa les seves pròpies cançons, a més de tocar l'acordió i la guitarra. Canta sempre en aranès amb una veu i personalitat que despunten lliures i estimulants. Ramon Manent és l'organitzador del festival.

    

Aquesta actuació forma part del IV Cicle de Cançó Popular d'Arrel i amb Salero que va començar el passat mes de juny amb els concerts de Marcel Casellas Trio i Arnau Olbiols. Ramon Manent fa una valoració positiva dels concerts que s'han fet fins ara.

   

El Cicle d'Arrel i amb Salero 2021 culminarà el proper 2 d’octubre amb la proposta Tornaveus, un grup de polifonia tradicional a capella, liderat pel mestre de mestres, Jaume Ayats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar