Publicitat
Publicitat

L'ambiciós objectiu que s'ha proposat el segon equip de l'Escala

El segon equip del FC l'Escala voldria ser equip de la Tercera Catalana la pròxima temporada. Els escalencs s'han marcat com a objectiu lluitar per l'ascens. Els de Dani Sevillano ja fa setmanes que han començat la pretemporada i han disputat diferents partits amistosos contra el Jafre, l'Anglès i l'Empuriabrava B.

Aquest serà el segon curs seguit que el segon equip de l'Escala competeix. L'any del retorn, l'equip de Dani Sevillano va acabar la lliga a la sisena posició amb un total de 24 punts. El Vilajuïga, el campió del grup 30 de la Quarta Catalana, va completar la temporada amb 39 punts, quinze punts més que els escalencs. Enguany l'objectiu és millorar resultats i fins i tot s'han proposat lluitar per l'ascens.

La lliga aixeca el teló el pròxim 18 de setembre a casa contra l'AE Roses B a les cinc de la tarda de la tarda i culminarà l'11 de juny al camp del Mont-ras B. Els escalencs seguiran al grup 30 de la Quarta Catalana, un grup que compta amb disset equips, entre els quals hi trobem el Sant Pere Pescador B, el Siurana, l'Armentera o el Sant Miquel de Fluvià.

El segon equip ha jugat diferents partits amistosos. Contra el Jafre, l'Anglès (1-3) i l'Empuriabrava B (1-3). Tot per arribar amb les millors condicions possibles al debut, que serà al Nou Miramar, que per cert, aquest dilluns 6 de setembre han punxat l'herba. I els problemes que hi havia en el sistema de rec ja estan solucionats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar