Publicitat
Publicitat

Participació rècord a l'Atena Regata que s'ha fet al Mar d'Empúries

Participació mai assolida a l'Atena Regata de l'Escala. Cent cinquanta embarcacions omplien aquest cap de setmana el Mar d'Empúries de color. Els guanyadors han estat el basc Adriano Vázquez del CN Hondarríbia en Optimist G1; Agnès Hadzi del CN El Balís en el G2 i el navegant local de la classe Laser Vicenç Batlle.

Mai abans l'Atena Regata havia arribat a les 150 embarcacions, una prova que se celebra en motiu de la Festa Major de l'Escala. Participants de tot l'Estat espanyol i també de França s'endinsaven en aquesta competició que tenia com a escenari el Mar d'Empúries. 

En el grup Optimist 1, el guanyador ha estat el basc Adriano Vázquez del CN Hondarribia. I la segona i tercera posició se l'han adjudicada Joan Domingo del CN Cambrils i Daniel Garcia de la Casa del CN El Masnou respectivament. 

Al grup 2-3 d'Optimist, Agnès Hadzi del CN El Balís ha pujat a la posició més alta. Aitana Artalejo del CN l'Estartit s'ha fet amb la segona plaça mentre que Lluc Garcès del GEN Roses ha estat tercer. I Leo Alonso, del CN El Balís, ha estat el millor classificat de la categoria de menors d'11 anys.

I pel que fa a la classe Open, el primer classificat ha estat l'equip de Vicenç Batlle això sí empatat a vuit punts amb el segon classificat, el francès Laurent Vigo del CV Marsellan. I s'enduia el tercer premi el local Jordi Oliveras.

L'entrega de trofeus va comptar amb la benvinguda de Pere Sala, delegat esportiu de la junta directiva del CN l'Escala. 

Aquesta cita ha estat el tret de sortida a un mes en el que la competició de vela lleugera serà la protagonista. 

I ja aquest pròxim cap de setmana, el club acollirà la I L'Escala Internacional Wata Regatta, una cita dedicada als trimarans. I el club tancarà el mes amb el Circuit Català d'Optimist amb la XI Regata Mar d'Empúries, que tornarà a convocar a la flota catalana de la classe en una de les regates més concorregudes de l'any. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar