Publicitat
Publicitat

Primers minuts de Valery Fernández de la temporada

Després d'estar absent en les dues primeres jornades per culpa d'unes molèsties al genoll dret, l'escalenc Valery Fernández ha tingut els primers minuts de la temporada al camp de la Ponferradina. L'escalenc espera tenir més presència en aquest exercici i no patir més lesions durant el curs.

Valery Fernández ha disputat els primers minuts de la temporada. Ha estat a domicili al camp de la Ponferradina. El jugador del Girona FC va començar el partit a la banqueta i no va trepitjar la gespa fins a la segona part, concretament va entrar en el minut 76. En aquell moment, el marcador era d'1 a 0. El local Yuri havia marcat al minut 2. Amb Valery al camp, Nahuel Bustos va posar l'empat i quan tot semblava que acabaria amb un repartiment de punts Dani Ojeda feia el definitiu 2 a 1 al minut 84.

En les dues primeres jornades contra l'Amorebieta (2-0) i Las Palmas (0-0), l'escalenc, que enguany llueix el dorsal 11 i no el 20, no va jugar per lesió. L'anxover segueix una temporada més amb el Girona, que enguany ha canviat d'entrenador. Ara el tècnic és Miguel Ángel Sánchez i no Francisco Rodríguez.