Publicitat
Publicitat

El fitxatge estrella del segon equip del FC l'Escala

El segon equip del FC l'Escala es prepara per retornar a la competició. L'equip de Dani Sevillano mantindrà el bloc de l'any passat i ha fet alguna incorporació. La més destacada és la de Robert Fernández, un davanter molt conegut a la comarca que ha jugat en categories com la Tercera Divisió i Primera Catalana. 

Robert Fernández s'ha convertit en el fitxatge estrella del segon equip del FC l'Escala. Amb experiència a Tercera Divisió i Primera Catalana ha de ser l'home gol dels blaugrana d'aquesta nova temporada a la Quarta Catalana. El curs passat, Fernández va optar per penjar les botes i entrenar juntament amb Txema Ortega l'Empuriabrava de Segona Catalana. Però el jugador no es va resistir i va tornar a vestir-se de curt. 

El dorsal 9 va jugar deu partits amb l'Empuriabrava B, un d'ells el va jugar el passat 21 de març a Bellcaire d'Empordà. El davanter seguirà entrenant a l'Empuriabrava, però ara jugarà al Nou Miramar.

 

Fernández espera fer molts gols i fer somiar al segon equip que l'Escala recuperava l'any passat.

 

Aquestes declaracions de Fernández les va fer en el marc del partit amistós que va disputar l'equip de Dani Sevillano contra l'Anglès (1-3). Un altre jugador que vam veure damunt la gespa va ser Salam que va deixar l'Escala després de deu temporades per marxar al Sant Pere Pescador abans de penjar les botes. Potser les acaba despenjant...

Per cert, va visitar el Nou Miramar, com a visitant, Pep Muniesa, exjugador del primer equip del FC l'Escala que aquesta temporada jugarà amb l'Anglès. L'ensurt del duel va ser la topada entre el porter de l'Anglès i el jugador de l'Escala Yarret que va haver d'abandonar el terreny de joc amb sang a la cara. El dorsal 14 va anar a l'hospital i va rebre alguns punts de sutura. El pròxim partit amistós dels de Sevillano serà diumenge contra l'Empuriabrava a casa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar