Publicitat
Publicitat

Festa final de curs de Ballmanetes

L'Escola Bressol Municipal Ballmanetes de l'Escala, va tancar el curs 2020 - 2021 el divendres 27 d'agost amb una festa final de curs exclusiva pels alumnes de P2. El grup País de Xauxa va dinamitzar la tarda amb un espectacle seguit pels més petits, un familiar i les educadores del centre.

Per primera vegada l'escola bressol Ballmanetes de l'Escala tancava el curs escolar el mes d'agost, un fet que a partir d'ara queda instaurat al centre per així oferir una millora a tots els seus usuaris. Ho feia amb una festa final de curs molt especial i una mica atípica, ja que per seguretat només es van acomiadar els alumnes que el dia 13 de setembre fan el salt a les escoles del municipi. Els alumnes més grans del centre, els nens i nenes de 2 - 3 anys. Ho van fer amb un espectacle al pati a càrrec del grup País de Xauxa, l'equip directiu lamenta que no hi hagin pogut participar tots els alumnes del centre. 

 

Una festa que on s'ha donat prioritat als alumnes més grans i també a les famílies després d'un curs diferent on els pares no han pogut gaudir de la majoria d'activitats proposades al centre. Això sí, s'han seguit tots els protocols establerts actualment per evitar qualsevol contagi. El més destacat que cada alumne només podia venir acompanyat d'un familiar. 

 

Després de l'espectacle, cada grup d'infants es traslladava al seu pati on els esperava un petit berenar per tancar la tarda. Moment on s'entregaven els regals a les educadores i es donava per finalitzada la festa de fi de curs. Aquest any per primera vegada i amb el vistiplau de l'ajuntament i les famílies, el curs s'ha portat a terme des del setembre fins a l'agost. Suprimint així el període d'estiu i el casal. Una millora que ha vingut per quedar-se i que els pares han valorat molt positivament, ja que els petits continuen la seva rutina habitual amb les seves educadores de sempre.

 

Ara els petits gaudiran de poc més de quinze dies de vacances, per iniciar el curs amb tota normalitat el dia 13 amb una nova etapa a l'escola Bressol o en el cas del més grans a una de les dues escoles de l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar