Publicitat
Publicitat

Albert Genís debuta en l'amistós de l'Escala contra el juvenil del Barça

El FC l'Escala ha disputat el quart amistós de la pretemporada contra el juvenil del Barça amb un marcador de 0 a 2. En aquest test ha debutat el nou fitxatge Albert Genís. El central arriba provinent del Vic i ha jugat amb el Figueres i Peralada. El seu objectiu és treballar el màxim possible per ser a l'onze titular.

Víctor Barberá i Luzzi van ser els dos golejadors de l'amistós que han disputat el FC l'Escala i el juvenil del FC Barcelona. Barberá va marcar a la primera part en una jugada per la banda esquerra després d'una bona paret de dos companys seus i Luzzi va fer el segon a la represa, aquesta vegada la jugada va ser per la banda dreta.

Els porters locals, Albert Quintanas i Isac Lucas, van jugar una part cadascú. I els dos van fer parades destacades. Pel que fa a l'atac destacar un parell de xuts de Mahamadou Konteh a la segona part. El primer xut va ser des de l'interior de l'àrea i el segon des de la frontal. També va intentar-ho Rafa Monti.

Va debutar amb el FC l'Escala, Albert Genís. Va lluir el dorsal 5 i va fer un gran treball defensiu. Arriba provinent del Vic.

El pròxim test de pretemporada serà dissabte contra el Sant Feliu de Guíxols a casa.