Publicitat
Publicitat

Torna la travessa en aigües obertes de l'Escala

Aquest dissabte 28 d'agost torna la Travessa en aigües obertes de L'Escala, ho fa amb l'edició número 12 i després d'un any d'impàs. Com sempre amb tres recorreguts amb diferents distàncies, aquest any amb restriccions d'aforament a la modalitat dels 2,2km. 

Aquest 2021 el mar d'Empúries i la costa escalenca amb el Cargol de testimoni, tornaran a ser l'escenari de la Travessa de natació en aigües obertes de l'Escala amb la seva 12a edició. La travessia compta any rere any amb la participació de centenars de nedadors. L'any 2019 es van assolir els 700 participants, i pel que fa a l'edició del 2020, es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Tal com explicava el regidor d'esports, el format serà el mateix que sempre amb tres recorreguts i distàncies diferents de 2,2km, 900m i 600m. Circuits adaptats a les capacitats i preferències de cada participant. Pel que fa a la Travessa de 2,2km, la prova més exigent, les inscripcions ja s'han tancat fa uns dies. Doncs amb la normativa covid s'ha reduït molt l'aforament de participació. 

 

Les altres dues, la del Port d'en Perris i La Cargolada, les més populars encara hi ha places disponibles perquè són proves pensades per gaudir d'un matí esportiu tot aprofitant les platges i l'entorn del municipi.

 

Per evitar aglomeracions aquest any s'han fet modificacions, una de les més destacades l'entrega de premis.

 

Tots els participants rebran una samarreta commemorativa de l'edició del 2021, aquest any de color rosa. A més també s'entregarà una mascareta que tots els nadadors portaran fins just el moment de saltar a l'aigua. Per participar en les curses cal tenir com a mínim deu anys, edat mínima per competir a la Cargolada. En cas de voler participar en la Travessa l'edat mínima és de 16.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar