Publicitat
Publicitat

Neix GC Football Academy de la mà de Xavi Carmona i Sebas Galles

Reforçar aspectes tècnics com la conducció, el regat i el xut és el que busca la nova acadèmia de tecnifició de futbol que han creat Xavi Carmona i Sebas Galles. És un complement per als clubs esportius veïns i no pas una competència. La jornada de portes obertes ha estat tot un èxit.

L'escalenc Xavi Carmona i l'argentí Sebas Galles han iniciat un projecte, el d'impulsar una acadèmia de tecnificació de futbol. El que busquen és ser un reforç pels clubs de rodalies i no pas ser una competència. Treballaran amb grups reduïts per treballar diferents aspectes tècnics com la conducció, el regat i el xut. Aquesta nova acadèmia també compta amb nutricionista, psicòleg esportiu, fisioterapeuta i preparador físic. 

Els camps d'entrenament són a Sant Pere Pescador, just passat la discoteca Fata. Són quatre estadis petits que permeten treballar còmodament.

La idea neix quan en Sebas ajudava a en Xavi amb el Viladamat. El projecte finalment s'ha fet realitat i han fet jornada de portes obertes, que han estat molt ben rebudes. 

Els participants estan molt contents d'haver assistit en aquestes jornades obertes.

Aquesta setmana, se sabran els dies d'entrenament dels clubs i en funció d'això, aquesta acadèmia de tecnificació treballarà en els horaris.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar