Publicitat
Publicitat

El Mar de Nora Bosch a l'Alfolí de la sal

L'escalenca Nora Bosch ofereix un doble concert de piano a l'Alfolí de la sal sota el títol 'El Mar'. Concert emmarcat dins dels Concerts Clàssics de L'Escala - Empúries que organitza l'Associació Pau Casals.

Aquest cap de setmana, la pianista escalenca Nora Bosch ha ofert un doble concert de piano al pati de l'Alfolí de la sal. La mar i el mediterrani han estat els protagonistes amb una selecció d'obres de l'impressionisme francès.

 

Un concert que neix amb un poema dedicat a, Ondina, ésser fabulós mitològic de veu bonica que habita, cuida i protegeix les aigües. Algunes llegendes diuen que necessiten casar-se amb un home i donar a llum un fill per a aconseguir tenir una ànima. D'aquí sorgeix l'organització del concert, en quatre estadis diferents: El Somni, l'Ànima, l'Element i finalment l'essència. 

 

El mar sempre ha estat font d'inspiració, autors com Ravel, Strauss, Liszt o Rakhmàninov i van trobar la immensitat i la força necessàries per a les seves creacions. Peces que aquest cap de setmana s'han pogut gaudir amb l'elegància de la pianista Nora Bosch. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar