Publicitat
Publicitat

El Girona B, un test més de pretemporada per l'Escala

El FC L'Escala tanca una setmana de dos partits de pretemporada amb una derrota per la mínima davant el filial del Girona FC. Els homes de Sepu tenen un calendari força atapeït amb amistosos i entrenaments per iniciar la lliga el mes d'octubre amb les millors condicions.

El Nou Miramar de l'Escala va rebre ahir a la tarda el Girona B, un rival d'alçada a qui el FC L'Escala plantava cara. Assolint l'objectiu marcat pel seu entrenador, encaixar el mínim possible. De fet els blancs-i-vermells s'emportaven l'amistós per la mínima amb un gol matiner de Iker García al minut 12. Pel que fa a la segona part, els homes de Vizuete ho intentaven, però la defensa blaugrana i el porter van fer un excel·lent treball per mantenir la porteria a 0. Els dos entrenadors van marxar del camp amb bones sensacions i amb les notes d'allò que cal millorar. Val a dir que el Girona arribava al Nou Miramar molt més rodat que l'Escala, que tot just acaba d'iniciar la seva pretemporada.

  

L'Escala va encaixar un únic gol i tot i ser anecdòtic Sepu sap que l'equip té un punt el qual s'ha de treballar. I és que la majoria dels gols de pretemporada han arribat de pilotes centrades.

 

Els dos equips continuen acumulant minuts amb vista a començar les seves respectives lligues. El Girona inicia temporada el cap de setmana del 4 de setembre i per tant només li queden dues setmanes de preparació abans del primer partit contra l'Hospitalet. Unes setmanes claus, per acabar d'encaixar totes les peces d'un equip jove i amb moltes cares noves. 

 

Pel FC L'Escala la lliga no comença fins al mes d'octubre, per tant els blaugranes tenen un calendari complet d'amistosos amb el Barça juvenil, el Guíxols o La Jonquera entre altres. 

 

El FC L'Escala segueix carregant les cames i creixent com equip per gaudir d'una excel·lent temporada. El pròxim partit serà aquest dissa contra el Barça Juvenil al Nou Miramar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar