Publicitat
Publicitat

El gol de falta directa de Pep Vergara no val per guanyar (1-2)

El FC l'Escala juga de tu a tu contra la UE Figueres, però acaba perdent per la mínima (1-2). Els de Sepu van desplegar un gran joc amb arribades destacades, però la pilota entrava. L'únic gol local el va marcar Pep Vergara, que superava el porter del Figueres amb una falta directa.

Els escalencs afrontaven aquest dijous el primer test de pretemporada contra la UE Figueres. El resultat va ser d'1 a 2. Tot i aquest marcador, els de Sepu van oferir una molt bona imatge.

En el minut 30, l'equip figuerenc trencava l'empat a 0 inicial amb un gran gol de cap de Joel Arimany, centrada prèvia d'Urri.

A la segona part, l'Escala va empatar gràcies a l'obra d'art de Pep Vergara. El dorsal 8 marcava de falta directa.

I minut 86, David Sánchez feia l'1 a 2. Va ser la diana de la victòria.

El pròxim partit de l'Escala serà aquest diumenge a casa, a les 20 hores del vespre, contra el Girona B d'Axel Vizuete.