Publicitat
Publicitat

Els nous condiments pel peix d'Emporarom

Emporarom disposa de nous condiments preparats especialment per acompanyar el peix blanc i el peix blau. En breu també presentarà una nova f`romula adequada per les carns. 

El Camp de les Aromes de l'Escala ja treballa en una nova gamma de condiments fets amb herbes dels seus camps de cultiu.Des de fa un temps esta disponible la fórmula batejada com Mediterrània, apta tant per carn, com peix i també amanides.Ara s'ha fet un pas endavant amb dues propostes més especialitzades, una pel peix blanc i una altra pel blau.El resultat ha estat fruit de l'experimentació en col·laboració amb el Museu de la Pesca de Palamós.Una vegada el peix en marxa, el proper pas serà buscar trobar els condiments ideals per la carn.

La presentació dels nous condiments per la carn es farà depèn del moment de l'any que es puguin recollir totes les herbes que potencialment son candidates a formar part de la fòrmula.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar