Publicitat
Publicitat

Suu, Manu Guix i Judit Neddermann omplen la Mar d'en Manassa amb el Festival Portalblau

Amb totes les entrades exhaurides, Suu, Manu Guix i Judit Neddermann, han estat els artistes convidats del Portalblau aquest cap de setmana. La Mar d'en Manassa s'ha omplert de música i bon ambient, malgrat la tramuntana i la pluja.

El Festival Portalblau obria les portes a l'espai de la Mar d'en Manassa aquest passat divendres amb l'actuació de la Suu. La jove cantautora va oferir una actuació especialment dissenyada per l'ocasió, combinant el seu impecable directe amb un recital de peces seleccionades del seu poemari titulat 'Fauna o amor'. L'artista en declaracions a Canal 10 Empordà per el programa A la Fresca de La Xarxa, es mostrava molt contenta i il·lusionada per tocar a l'Escala.

Qui també es mostrava molt content de cantar en un lloc tan especial com és la Mar d'en Manassa, era Manu Guix. El músic, acompanyat pel seu piano va oferir un concert especial, on el públic podia participar escollint de forma lliure el repertori. Malgrat la tramuntana que bufava el dissabte, el públic no va fallar i va participar activament de l'actuació. 

Les actuacions a la Mar d'en Manassa posaven el punt final el diumenge al vespre amb l'actuació de Judit Neddermann. En un principi es va patir per la pluja que va caure pocs minuts abans de l'inici del concert, però finalment va amainar i la cantautora va poder presentar al públic assistent, el seu últim àlbum titulat 'Aire'. Un treball on es reafirma com a una cantautora capaç de fer servir la introspecció com a motor creatiu creant un univers sonor, propi i persona, que gira al voltant de la cançó, els sons del món i el folk nord-americà. Neddermann va dedicar la cançó 'Marea Blanca' als sanitaris presents entre el públic i no es va oblidar de cantar 'Vinc d'un poble', una cançó marinera que no podia faltar a la Mar d'en Manassa. 

Els tres artistes coincidien en afirmar que l'escenari de la Mar d'en Manassa, facilita la connexió entre els músics i el públic. Un fet, que crea un ambient molt íntim, especial i únic. 

L'escenari de la Mar d'en Manassa, a més, també oferia al públic un espai gastronòmic des d'on gaudir dels espectacles. 

La propera actuació que ofereix el Festival Portalblau, és aquest vespre, al Jardí Clos del Pastor, amb Alba Carmona. Serà la prèvia per donar el tret de sortida als plats forts del festival al Fòrum Romà d'Empúries, amb les actuacions d'Andrea Motis, Maria Arnal i Marcel Bagés, Oques Grasses, Manel i Miki Nuñez, entre d'altres. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar