Publicitat
Publicitat

L'Escala sense toc de queda una setmana més

L'Escala finalment no entra a la llista de municipis amb toc de queda que ha d'aprovar el TSJC aquesta setmana. Dilluns l'alcalde, Víctor Puga, demanava al govern més mesures per poder controlar els botellons a les platges. Assegura que l'Escala té efecte crida als municipis més propers i demana més efectius per poder controlar les aglomeracions.

Dilluns l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, demanava més mesures al govern per poder fer front als anomenats 'botellons' a les platges. La resposta no s'ha fet esperar. La portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha ofert tot el suport als municipis sense toc de queda que puguin estar patint un efecte crida, però ha explicat que en cap cas es poden incloure a la llista, poblacions que no compleixen els criteris sanitaris establerts.

Des de l'Escala, l'alcalde demana més efectius dels serveis de seguretat per poder controlar les aglomeracions de gent, que es produeixen al llarg de la línia litoral escalenca i que tenen lloc, sobretot, les nits dels caps de setmana.  

Per ara, l'Escala es manté fora de la llista de municipis a on s'aplicarà el toc de queda un cop ho avali el TSJC. 

 

Amb tot, es valora positivament que l'Escala no entri a la llista de municipis amb alta incidència del virus, però es demana responsabilitat i minimitzar el màxim la interacció social.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar