Publicitat
Publicitat

La segona setmana de Portalblau estrena l'escenari de la Mar d'en Manassa

Portalblau torna aquesta setmana estrenant ja l'escenari de la Mar d'en Manassa. El primer espectacle serà demà dijous amb la Faula d'Orfeu però el festival continurà al llarg del cap de setmana amb els concerts de SUU, Manu Guix o Judith Nedderman, aquests tres últims amb les entrades exhaurides-.Finalment el concert d'Alba Carmona previst pel proper dilluns es trasllada al Clos del Pastor a les 9 del vespre amb entrades encara a la venta.

Portalblau engega la seva segona setmana de Festival estrenant l'espai de la Mar d'en Manassa ja aquest dijous amb l'espectacle de poesia musical ideat per Eusebi Ayensa la Faula d'Orfeu. Un recital musical del poema de Josep Sebastià Pons basat en la mitologia grega. Portalblau però continuarà divendres amb els primers grans concerts. 

El primer de tots serà el de SUU divendres a les 9 del vespre. L'artista  oferirà una actuació especialment dissenyada per l’ocasió, on combinarà el seu  directe amb un recital de peces seleccionades del seu poemari a  la Mar d’en Manassa. 

Dissabte serà el torn de Manu Guix al mateix escenari també a les 9 de la nit, un concert molt especial on el cantant, acompanyat del seu piano repassarà la seva carrera artística i  on el públic del Festival  podrà participar escollint de forma lliure el repertori. 

Portalblau continua diumenge amb Judith Nedderman també a la mar d'en Manassa a la mateixa hora que els concerts anteriors. Neddermann portarà al festival el seu darrer treball on es reafirma com a cantautora  capaç de fer servir la introspecció com a motor creatiu. Les seves cançons dibuixen un univers sonor, propi i personal, que gira al voltant de la cançó, els sons del món i el folk nord-americà. 

Tots tres concerts han exhaurit entrades, però encara queden buits a la resta del programa. L'organització del festival es mostra satisfeta del ritme de venta  durant les primers setmanes però admet que l'esclat de la cinquena onada de la covid està passant factura en la taquilla d'alguns espectacles. Així ho explica la directora de Portalblau Cristina Torres

També queden entrades  pel concert d'Alba Carmona dilluns vinent que ha canviat d'escenari i finalment es trasllada al Clos del Pastor també a les 9 del vespre. L'artista hi presentarà el seu darrer disc. Un repertori de cants sefardites, andins, llatinoamericans i espanyols, i des d’una lectura contemporània, Pel que la fa la resta del programa i on encara hi ha entrades disponibles Torres aprofita per fer aquesta recomanació.

 En total seran una 15ena d'activitats que s'allargaran fins el proper 15 d'agost. La setmana vinent s'estrena el Forum d'Empúries com escenari dels concerts d'Andrea Motis, Micki Núñez, Oques Grasses, el Pot Petit o Manel

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar