Publicitat
Publicitat

Ha començat el campus de tecnificació Laura Méndez

Ha donat el tret de sortida el campus de tecnificació Laura Méndez al pavelló de l'Escala. Conjuntament amb l'empresa Extratime tenen com a objectiu que tots els participants millorin la tècnica individual durant aquests dies que s'imparteixen aquestes classes que treballen la passada, el bot i la finalització.

Ja és en dansa el campus de tecnificació Laura Méndez que es fa a l'Escala durant dues setmanes. Ahir dilluns va ser el primer dia i l'últim serà el 6 d'agost. S'imparteix de dos quarts de quatre fins a les set i es treballen tres aspectes fonamentals per a la pràctica d'aquest esport: la passada, el bot i la finalització.

Hi ha participants de totes les edats, des de minis fins a juniors i per cada cinc jugadors de bàsquet tenen un entrenador. Això permet al tècnic estar molt a sobre del jugador.  

Aquests tipus de campus s'organitzen, la majoria, al matí. És el primer que l'empresa Extratime fa a la tarda, però, de moment, sembla que el primer dia ha anat bé. 

Aquesta experiència va començar a Palamós l'any passat i enguany ha arribat a poblacions com Vilassar de Mar, Banyoles, Llançà i l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar