Publicitat
Publicitat

L'Escala reclama a la Generalitat que actuï per evitar els botellons als municipis que no tenen toc de queda

L'Ajuntament de l'Escala envia un comunicat a la Conselleria de Salut, al Departament d'Interior i als Serveis Territorials de Girona per demanar que s'apliqui mesures, com podria ser el toc de queda al municipi, per evitar així els 'botellons' i l'efecte crida als pobles del voltant. Centenars de joves de diversos municipis s’han trobat de matinada a l’Escala aquest cap de setmana

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, demana al Procicat que apliqui el toc de queda al municipi, després que s'hagin viscut diversos episodis d'aglomeració de gent a les platges i a la plaça Univers, un cop tancats els bars i restaurants. 

L'alcalde destaca la feina que fan els serveis de seguretat, però reclama més efectius per evitar l'efecte crida d'altres municipis.

Davant d'aquesta situació, el consistori ha enviat un comunicat a la Conselleria de Salut, al Departament d'Interior i als Serveis Territorials de Girona, demanant l'aplicació del toc de queda. 

Aquesta demanda és el resultat de la reunió que ha mantingut aquest matí, l'ajuntament amb el cos de Policia Local i els Mossos d'Esquadra. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar