Publicitat
Publicitat

Cia El Paller i Mireia Calafell al Portalblau

La Companyia El Paller i Mireia Calafell i Björt Rùnars són els espectacles que ha ofert aquest cap de setmana el Festival Portalblau. El Cementiri Mariner i el Clos del Pastor van estrenar-se com a nous espais del certamen.

Aquest cap de setmana el Portalblau ha ofert dos espectacles més, obrint el festival a dos nous escenaris com són el Cementiri Mariner i el Clos del Pastor. Ho explicava la directora del festival, Cristina Torres.

La Companyia El Paller en col·laboració amb els Mals Endreços i Txema Alabert van presentar l'espectacle: 'Caterina Albert i Paradís'. Una estrena exclusiva del festival, amb dansa contemporània i una composició musical en viu, ideat i creat per representar-se al Cementiri Mariner de l'Escala. L'espectacle dibuixa un recorregut que desperta l'esperit de la Caterina Albert i la lluita d'una dona i la seva identitat atrapada en la figura d'un home per a fer realitat el seu somni, reivindicant la intel·lectualitat de la dona.Dissabte fou el torn de Mireia Calafell, que presentava l'últim llibre de poesia publicat aquest passat 2020; 'Nosaltres', premi Mallorca de poesia i poemari a partir del qual s'estructura l'espectacle . En l'espectacle Calafell va estar acompanyada de la violencel·lista i compositora islandesa Björt Rùnars. Juntes, proposen un recorregut per Varosha, un dels destins turístics més concorreguts de Xipre i de tota la Mediterrània a finals dels 60 i que, amb la invasió turca del 74, quedà deshabitat. El recentment restaurat espai del Clos de Pastor va ser l'escenari escollit per aquest recital de poesia.

Amb tot, el festival, ja ha patit alguns contratemps a causa de la Covid-19.

 Suu, Manu Guix i Judit Neddermann són els primers plats forts que presentarà el festival aquest pròxim cap de setmana a la Mar d'en Manassa, concerts pels quals ja hi ha totes les entrades venudes. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar