Publicitat
Publicitat

En marxa les activitats gastronòmiques al Maram

El Maram ja té en marxa els tallers de cuina amb diferents temàtiques on el peix blau és el principal protagonista. Els participants van poder descobrir els secrets dels millors arrossos mariners. 

Quin és el millor arrròs? El que fan els cuiners o el que fan els pescadors? Es el que han descobert la vintena de participants que han assitit al taller de cuina del Centre d'Interpretació del Peix, el Maram, aquest dijous. L'activitat va consistir en un show cooking a càrrec de dos cuiners, que a través de la seva experiència als fogons, van explicar les receptes de forma molt distesa i casolana, fent participar activament als assistents. 

Els dos cuiners van entrar en una competició sana entre ells per explicant anècdotes i els secrets i trucs per fer l'arròs més gustós. El pròxim taller serà el 29 de juliol i estarà dedicat a la sardina. 

 

Tots els tallers giren entorn del peix. 

 

Per assistir als talles només cal inscriure's i fer reserva a través del correu electrònic: info@maram.cat o a trucar al 972.77.16.66 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar