Publicitat
Publicitat

Incendi al carrer de Gràcia

L'incendi que s'ha declarat aquest migdia a l'Escala, concretament al carrer de Gràcia, podria haver estat causat per una persona que s'ha adormit amb una cigarreta. Hi havia tres persones dins de l'habitatge i una d'elles ha patit cremades.

Passat un quart d'una de d'aquest migdia, s'ha declarat un incendi al carrer de Gràcia número 75 de l'Escala. Hi ha hagut dues cases afectades. A un dels habitatges, el foc s'ha extingit amb celeritat mentre que a l'altre els Bombers hi han treballat de manera més intensa. El fum ha fet que aquest carrer del municipi quedés pràcticament sense visibilitat. 

Segons les primeres informacions avançades pels Bombers de la Generalitat s'ha cremat la planta baixa i part del primer pis. Hi han estant treballant un total de 10 dotacions de bombers. També s'han apropat a la zona agents dels Mossos d'Esquadra i Policia Local. Una veïna de la zona ha estat atesa pel SEM per inhalació de fum. 

Els carrers pròxims a la zona han quedat tallats. Molts turistes i gent veïna al municipi s'han acostat fins al lloc dels fets. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar